Welkom op de club!

Online training: 'Welkom op de club'

Met Welkom op de Club laten we je met een andere blik naar de beleving op je sportvereniging kijken. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Of wat gebeurt er misschien dat mensen afschrikt, of waardoor ze afhaken? En wat kan je doen in corona-tijd om je leden te behouden?

We nemen je in één sessie van +/- 2 uur mee in de kansen om bezoekers, (potentiële) leden of vrijwilligers te binden en te behouden. Er kan van alles zijn wat hun beleving uiteindelijk maakt. Of breekt. We zetten je op een ander been. We laten je anders denken door middel van creatief denken tools.

RESULTAAT:

Concrete ideeën voor de beleving van de route op je complex / in de hal
Aanzet tot creatief en anders denken.
Inspiratie en (unieke) concrete uitkomsten die toe te passen zijn op de eigen club.
Weten hoe je echt en anders contact kan leggen
Nieuwe inzichten en praktisch uitvoerbare ideeën m.b.t. gastvrijheid en beleving.

Welkom op de club

Nog beschikbaar: 23