Kelly van Dijk - Team Jeugd en Sportteam

Kelly van Dijk

Mijn naam is Kelly van Dijk, sinds begin september combinatiefunctionaris in Brielle en Hellevoetsluis en maak deel uit van team Jeugd en het Sportteam. In 2012 studeerde ik af aan de ALO in Nijmegen waar ik een aantal jaren later mijn kennis wilde uitbreiden met een master Bewegingswetenschappen in Amsterdam. Als combinatiefunctionaris focus ik me vooral op de jeugd van 12 jaar en ouder. Ik ga een actieve verbinding maken tussen sport en bewegen en andere sectoren zodat er voor iedereen een passend sport- en beweegaanbod is. Ook ga ik in Brielle de sportverenigingen ondersteunen om het verenigingsleven te versterken.
Zelf ben ik vooral actief in de turnsport. Al sinds mijn 5e ben ik meerdere dagen per week te vinden in de turnhal. Naast zelf turnen ben ik ook als trainster van de Rotterdamse studentenvereniging actief. Ook vind ik het erg leuk om samen met vrienden mee te doen aan verschillende sportactiviteiten zoals de titan swim en de urban trail.

k.vandijk@stichting-push.nl