Jose Wille - Sportteam

Jose Wille

Op dit moment ben ik bij Stichting PUSH JOGG-regisseur voor de gemeente Hellevoetsluis en doe ik dit in een duo functie met Jeffrey Emor.

Precies 4 jaar geleden ben ik als stagiaire bij het Sportteam en Kind Team terecht gekomen. Vanuit mijn studie pedagogiek met specialisatie voeding wilde ik erg graag bij Jongeren op gezond gewicht aan de slag. De enige gemeente die met deze aanpak werkte en in de buurt van mijn woonplaats zat, was Hellevoetsluis. Gelukkig zag Jeffrey het ook zitten en dus ben ik op 1 september begonnen.

1 juli 2016 was deze stage afgelopen en heb ik mijn studie afgerond. Omdat ik het zo ontzettend naar mijn zin had bij Stichting PUSH ben ik voor een aantal uren nog blijven hangen om een aantal taken voor het nu genoemde Lekker bezig! Hellevoetsluis te blijven vervullen. Inmiddels knaagde wel de wens om voor mezelf te beginnen maar het pand wat ik op het oog had, werd uit de verkoop gehaald. Ik ben toen gevraagd om als pedagoge twee jaar op twee verschillende basisscholen in Brielle te gaan werken en deze kans om ervaring op te doen, heb ik aangegrepen. Dit betekende wel dat ik niet meer mijn ziel en zaligheid in Lekker bezig! kon leggen en heb ik besloten hier alleen nog op vrijwillige basis beschikbaar voor te zijn.
In de zomer van 2018 kwam ‘mijn’ pandje in de Vischstraat in Brielle dan toch te koop en ben ik in het diepe gesprongen. In december heb ik de sleutel ontvangen en hebben mijn man en ik 4 maanden verbouwd zodat ik op 2 mei 2019 de deuren kon openen van Pret aan tafel. Een voedingsadviesbureau voor volwassenen en kinderen en tevens winkel in duurzame artikelen voor thuis en onderweg.

En toen ik nog niet zo heel lang open was, kwam Jeffrey langs in de winkel met de mededeling dat er voor een aantal uren een JOGG-regisseur nodig is in Hellevoetsluis (duo functie). Na lang aarzelen heb ik gesolliciteerd, omdat ook dat werk zo ontzettend leuk is om te doen. Gelukkig kan ik mijn afspraken voor zowel Pret aan tafel en Lekker bezig! goed plannen op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Op de dagen dat de winkel open is, kan ik dan de administratieve kant doen. Zo hoop ik beiden carrieres te kunnen combineren en stiekem ben ik heel blij weer terug te zijn op ‘het oude nest’!

j.wille@stichting-push.nl

0181-316688