Brielse klantenkaart

De kindpas is voor Brielse inwoners met een minimum inkomen. De gemeente Brielle helpt inwoners met een minimum inkomen door een gratis kindpas uit te keren voor een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. 

Jeugdigen die in aanmerking komen voor deze kindpas krijgen een brief vanuit de gemeente Brielle. In het Jeugdcentrum Bravo kan je de kindpas afhalen en jouw wensen en/of behoeftes bespreken met een van de jeugdwerkers, zij kunnen je op weg helpen met de kindpas.

Met de kindpas kunnen jeugdigen deelnemen aan verschillende naschoolse en/of New Skills activiteiten van stichting PUSH, zich inschrijven bij een sport- en/of cultuurvereniging en zo (deels)contributie betalen of nieuwe (sport)kleding en/of een bril aanschaffen. 

Wanneer een jeugdige mee wilt doen met naschoolse en/of New Skills activiteiten van stichting PUSH kan hij/zij via de website de contactgegevens van de activiteitenbegeleider vinden. Via mail of telefonisch contact kan de jeugdige aangeven dat hij/zij graag mee wilt doen met deze activiteit en dit wil betalen met de kindpas. Vergeet de eerste les je pas niet mee te nemen, dan worden de punten afgewaardeerd.

Wanneer een jeugdige zich graag in wilt schrijven voor een sport- en/of cultuurvereniging en dit (deels) wilt betalen met de kindpas kan hij dit realiseren door een afspraak te maken met een van de combinatiefunctionarissen. Samen met de combinatiefunctionaris wordt de inschrijving bij een sport- en of cultuurvereniging ingediend.


Contactgegevens combinatiefunctionarissen:
Kelly van Dijk
k.vandijk@stichting-push.nl
06 45 75 10 33

Contactgegevens Jeugdcentrum Bravo:
De Rik 28
3232LA
Brielle

Bij onderstaande winkels kan je (sport)kleding en/of een bril aanschaffen:

- JJ sport
- Roxx Oogzorg

Kijk voor meer informatie over winkels en saldo check op www.beleefbrielle.nl 

https://www.beleefbrielle.nl/klantenkaart/deelnemers-brielle-spaart-klantenkaart 

l.debruijn@stichting-push.nl

06-30891806