Coronavirus en nu?

Update 16 maart 2020
Vanwege de laatste landelijke berichtgeving en het uitgebreid advies van het RIVM heeft de organisatie besloten om alle geplande activiteiten tot (in ieder geval) 6 april a.s. niet door te laten gaan. We vinden het in het licht van de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus niet gepast en verantwoord om de activiteiten te organiseren. We volgen hierin dus ook het advies van o.a. NOC*NSF en met hen vele bonden.

Ook het cultuurhuis is met ingang van vandaag gesloten. Hiermee is er ook geen bezetting meer van de vrijwliigersbalie. De buurtkamers zijn voor reguliere activiteiten gesloten. Wel kan het zo zijn dat individuele vrijwillgers zich inzetten voor mensen die hulp of ondersteuning nodig hebben. Mocht u hulp nodig hebben of hulp willen bieden, kunt u dit melden op fijn je te zien onder "elkaar helpen".

Aanbod

Hieronder een overzicht van verschillend aanbod, denk aan hulp in zorg of huishouden, beweegtips voor thuis en buiten, maar ook van aanbieders met leuke (online) workshops!!

Scouting Geysendorffer

Scouting Bas 't Hart