Maatjes project

Een maatje zijn of hebben, kan een verschil maken voor verschillende mensen met verschillende vragen. Soms gaat het gewoon om gezelschap, soms om het helpen bij een specifieke vraag, soms om het helpen van een specifieke groep. Daardoor zijn verschillende organisaties in Brielle bezig met het bij elkaar brengen van maatjes. Deze organisaties werken nu samen om u via de meest passende weg aan een passend maatje te helpen.

VRAGER
Vind je het prettig om iemand op regelmatige basis te ontmoeten?
En ben je wellicht op zoek naar een maatje. meld je dan aan bij ons.

MAATJE
Vind je het fijn om regelmatig bij iemand op bezoek te gaan, een maatje te zijn voor iemand? Meld je bij ons aan als maatje.

MATCHMAKER
De vrager en maatjes krijgen ieder een gesprek met onze matchmaker. Aan de hand van wensen en interesses zoeken zij de geschikte kandidaat. Daarna volgt een klikgesprek tussen vrager en maatje, als er een klik is dan maken jullie samen afspraken over het vervolg.

Hieronder kun je aanmelden als Vrager of Maatje.

Aanmelden als Maatje

Ik zoek een maatje