Lekker Bezig

Hellevoetsluis

Ouderen, volop

in beweging

Het Centrum Vrijwilligerswerk kent twee afdelingen: Hellevoetsluis en Brielle & Westvoorne. Het Centrum Vrijwilligerswerk is er dus voor alle mensen in de hele regio.

Kern van het werk van het Centrum Vrijwilligerswerk is het verzorgen van een passende match tussen organisaties die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die op zoek zijn naar uitdagend vrijwilligerswerk.
Ook zorgt het Centrum Vrijwilligerswerk voor activiteiten voor vrijwilligers, scholen en organisaties op gebied van maatschappelijke en sociale participatie, integratie en belangenbehartiging.
Ondersteuning wordt aangeboden bij het oppakken en ontwikkelen van nieuwe plannen en initiatieven.

Het Centrum Vrijwilligerswerk zorgt voor:

• bemiddeling
  • werkontwikkeling
  • mediation
  • coaching
  • deskundigheidsbevordering

Brielle, contact & informatie:

3230 AC  Brielle
0181 - 471132

maandag en woensdag van  09.00 - 17.00 uur

Bezoekadres Brielle & Westvoorne:

De balie van Centrum Vrijwilligerswerk Brielle & Westvoorne is gevestigd in de bibliotheek van Brielle, Rozemarijnstraat 46.

De baliemedewerkers van Centrum Vrijwilligerswerk zijn aanwezig:
maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur
Telefoon, uitsluitend tijdens balietijden: 0181- 472 321